Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vala Evolution S.R.L.
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 10 pareri
Casti wireless copii Fluffy, Urechi Pisica, HandsFree, LED
119 lei
Cod produs
CW.CATP47M.BLUE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Design elegant

Un design dragut, elegant si unic intermitent pentru urechi de pisica, foarte atractiv, potrivit pentru copii, fete, prietene, fani Cosplay.

Tehnologie Wireless:

- Cu caracteristicile tehnologiei Wireless 5.0, port audio de 3.5 mm, microfon si difuzor incorporate, player Micro SD Card MP3, apel hands-free, castile BT sunt un super companion pentru dvs. in timpul vietii si calatoriilor zilnice.

Conexiune Wireless: conexiune rapida si stabila.

Usor de asociat cu aproape toate dispozitivele audio compatibile Wireless pentru a va bucura de muzica fara fir si apeluri hands-free.

Redare card AUX-IN & SD
Conectati-va la dispozitivele audio (cum ar fi MP3 / MP4, laptop etc.) fara functia BT prin cablul de 3,5 mm inclus. Suporta, de asemenea, redarea muzicii cu card MicroSD.

Calitate excelenta a sunetului
Driverul (difuzorul) cu diametru de 40 mm de inalta precizie va ofera un camp sonor viu si o claritate a sunetului si va scufunda in propria dvs. muzica.

Design ergonomic
Lungime banda ajustabila, perna moale pentru urechi din piele, confortabila de purtat. Casti pliabile, usor de depozitat. Nota: In modul AUX-IN, este o casca cu fir obisnuita si butoanele nu pot functiona.

- Suporta redare muzica stereo si apeluri telefonice;
- Suporta toate dispozitivele audio cu functie Bluetooth, cum ar fi telefoane mobile, tablete, laptopuri, computere etc.;
- Va permite sa raspundeti sau sa respingeti apelurile oricand, oriunde;
- Timpul de redare este de aproximativ 10 ore, iar timpul de asteptare este de pana la 120 de ore;
- Design pliabil, balama reglabila, foarte confortabil si usor de transportat.
Din Gura in Gura